Aviso sobre el Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia del lector y ofrecer contenidos de interés. Si continúa navegando entendemos que usted acepta nuestra política de cookies. Ver nuestra Política de Privacidad y Cookies
RSS de la sección mallorcactual - Opinión y Redes [RSS mallorcactual - Opinión y Redes]

Viernes, 13 de octubre de 2017

Palma

Cs Baleares pide a Andreu Alcover que deje su acta de diputado tras ser citado en calidad de investigado por la Audiencia Nacional

El portavoz y diputado de Cs Baleares, Xavier Pericay, señala que “la causa por la que se le investiga supuso un quebranto económico para Sa Nostra de más de 100 millones de euros”.

Martes, 10 de octubre de 2017

Palma

Ciudadanos solicita una reunión con el Defensor del Pueblo ante la incapacidad del Govern de gestionar los casos de adoctrinamientos en las aulas de Baleares

El portavoz de Cs Baleares, Xavier Pericay, muestra su preocupación por las situaciones que se están viviendo en diversos centros educativos de las Islas. Ciudadanos (Cs) ha solicitado una reunión con el Defensor del Pueblo, con el fin de que intervenga ante la "incapacidad" del Govern balear de gestionar en presuntas situaciones de adoctrinamiento ideológico en las aulas de las Islas Baleares relacionadas con el referéndum independentista en Cataluña.

Viernes, 6 de octubre de 2017

Felanitx

El PP de Felanitx denuncia les intencions de l'Ajuntament d'hipotecar al municipi amb la Deixalleria

Toni Peña: "És incomprensible que un servei com aquest es privatitzi amb una llicencia d’explotació per 20 anys".

Lunes, 2 de octubre de 2017

Palma

El Pi demanarà al Ple del Parlament que els secretaris generals del Govern siguin funcionaris i anomenats per 9 anys

L’objectiu de la Proposició no de llei és la millora de la gestió i la disminució de les sospites per actuacions partidistes. El Parlament de les Illes Balears debatrà demà una Proposició no de llei presentada pel Grup Parlamentari d’El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS per tal que les places de secretari general de les conselleries del Govern siguin ocupades obligatòriament per funcionaris de carrera i amb nomenament de durada no inferior als 9 anys.

Viernes, 29 de septiembre de 2017

Palma

Davant la sentència dictada per l’Audiència Provincial sobre la propietat del Monestir de les Jerònimes

Davant la sentència dictada per l’Audiència Provincial, confirmatòria de la del jutjat, referent a la propietat del Monestir de Santa Elisabet de Palma, el Bisbat de Mallorca, com ja va manifestar en el mes de gener de 2017, reitera el seu màxim respecte a les decisions judicials.

Miércoles, 27 de septiembre de 2017

Palma

Comunicado Santiago Calatrava

Santiago Calatrava ha comparecido hoy como testigo en el Juicio que se sigue en la Audiencia de Palma. El arquitecto ha reiterado lo declarado durante la instrucción al señalar que, tras las conversaciones con los responsables del Gobierno Balear celebradas en 2006, desarrolló un estudio urbanístico y arquitectónico para la Bahía de Palma. Este consistía en la transformación del Moll Vell al objeto de recuperar la Bahía para los ciudadanos, proyecto que incluía la construcción de un edificio emblemático dedicado a la ópera.

Jueves, 21 de septiembre de 2017

Calvià

Ciudadanos (Cs) Calvià propone instalar contenedores de poda en determinadas zonas del municipio

El regidor de Cs Calvià, Carlos Tarancón, alerta al Ayuntamiento del “problema de suciedad” por la acumulación de restos de materia orgánica de los jardines fuera de los contendores.

Jueves, 21 de septiembre de 2017

Illes Balears

El PP de Balears denuncia la instrumentalización política de los canales oficiales de información por parte de los Governs del Pacte

El PP de las Illes Balears expresa su malestar por la utilización partidista que los diferentes equipos de Govern de las principales administraciones autonómicas y locales están haciendo de los canales oficiales de información, en especial en internet, así como su instrumentalización política en relación con la actuación del Estado en Cataluña.

Martes, 12 de septiembre de 2017

Palma

Terraferida demana que s’investigui l’abocament de 60.000 tones d’escòries tòxiques al port de Palma.

La nostra entitat declina visitar la incineradora amb responsables del Consell, que es van torbar 30 dies a paralitzar l’abocament, tot i els advertiments de la Conselleria de Medi Ambient.

Viernes, 8 de septiembre de 2017

Felanitx / Portocolom

PortsIB disposat a paralitzar el projecte de l'esplanada de Cas Corso si així ho demana l'Ajuntament

Fa més d'un any que hi ha reunions entre PortsIB i l'ajuntament de Felanitx per consensuar el projecte Ahir dijous es reuniren membres de la plataforma Salvem Portocolom amb directius i tècnics de PortsIB. L'objectiu de la reunió era explicar els motius del rebuig de la plataforma al projecte d'ampliació de les instal•lacions portuàries (rampa, aparcament, bar, escullera, etc.) i la nostra proposta al respecte.

Jueves, 7 de septiembre de 2017

Palma

Cs Baleares critica que el presidente del Parlament declinara asistir a la manifestación contra el terrorismo pero sí acuda a los actos de la Diada de Cataluña

El diputado y portavoz de Cs Baleares, Xavier Pericay, afirma que “lo más grave” es que, según parece, ocultó la invitación institucional para el 26 de agosto a resto de la Mesa.

Lunes, 4 de septiembre de 2017

Palma

Ballester: “La confusión y la indefinición de la Ley Turística tiene como consecuencia que la administración pueda actuar como le plazca”

La diputada de Cs Baleares, Olga Ballester, afirma que “desde Cs no apoyamos el Decreto Ley porque genera indefensión y una alta inseguridad jurídica para el ciudadano".

Lunes, 4 de septiembre de 2017

Felanitx / Portocolom

Hem plantat un tamarell en senyal de protesta pel Projecte de Ports IB a Portocolom

Que pretén construir a l'esplanada de davant Es Corso un varador de 9x14m (que permetrà, previ pagament, la varada simultània de dues embarcacions) juntament amb un aparcament de 40 places per cotxe+remolc i dues rotondes, un canal d'entrada de 3m de fondària, un edifici (bar, banys, magatzem) de 36 m2, envoltat per una porxada de 80 m2, torretes de llum i aigua, una escullera dins l'aigua per protegir-ho, i, com a concessió a la natura, una filera de arbres a vorera de mar!

Sábado, 2 de septiembre de 2017

Palma

Xavier Pericay: “Este Govern no sólo se salta sus propias leyes cuando le conviene, sino que, en caso de rectificar, lo hace siempre en contra del más débil”

El portavoz de Cs Baleares, Xavier Pericay, critica que la corrección del IB-Salut sobre el conocimiento del catalán afecte sólo a los futuros auxiliares de enfermería.

Viernes, 1 de septiembre de 2017

Palma / Felanitx

El Consell de Mallorca mostra el seu rebuig a les agressions sexistes denunciades a Felanitx

Com a institució compromesa amb la lluita contra la violència de gènere i la igualtat, el Consell dona tot el seu suport a les noies que van sofrir agressions, una d'elles física per part de 4 homes que van deixar-la inconscient i a l'altra, per tocaments no desitjats per part dels mateixos agressors, hores abans. Les felicitem per la seva valentia i denunciar els fets.

Jueves, 24 de agosto de 2017

Palma

Ciudadanos (Cs) Palma califica de “solicitud retrógrada” y “ocurrencia” la petición de Cort de cerrar el aeropuerto por las noches

El regidor Cs Palma, Pedro Ribas, afirma que la propuesta es “simplemente una campaña engañosa de marketing".

Viernes, 18 de agosto de 2017

Palma

La diòcesi de Mallorca condemna l’atemptat comès a Barcelona

L'administrador apostòlic de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, en nom de la diòcesi de Mallorca, condemna enèrgicament l'atemptat comès avui a Barcelona. Encomana l'ànima de les víctimes i convida els diocesans a acompanyar en la pregària els seus familiars.

Viernes, 18 de agosto de 2017

Atentado Barcelona

Albert Rivera en Facebook

Hoy tengo el corazón roto. Las palabras atentado, terrorismo, muerte, pánico... Hacía muchos años que no se asociaban a mi querida ciudad, Barcelona. A esta ciudad de brazos abiertos llegaron mis abuelos desde Málaga hace más de 70 años. Aquí nació mi padre, aquí he nacido yo, aquí nació mi hija y en Bcn me enamoré de mi chica. Y aquí quiero morir cuando me llegue la hora.

Jueves, 17 de agosto de 2017

Palma

El Col•legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears condena el ataque terrorista de Barcelona

El Col•legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB) quiere expresar su condena más absoluta al ataque terrorista que se ha producido esta tarde en Barcelona. Asimismo, los profesionales de la psicología de las Islas quieren trasladar su pésame, respeto y apoyo a los familiares de las víctimas del atentado, así como al conjunto de la ciudadanía catalana.

Jueves, 17 de agosto de 2017

Palma

El Consell de Mallorca condemna l'atropellament massiu de Barcelona

La institució insular expressa la seva solidaritat amb les víctimes de l'atac. El Consell de Mallorca condemna l'atropellament massiu que ha tingut lloc aquest dijous a la ciutat de Barcelona. Així mateix, expressa tota la solidaritat amb les víctimes i els respectius familiars, i la fa extensiva a tots els ciutadans de la capital catalana.

Sábado, 12 de agosto de 2017

Illes Balears

El Pi presentarà mocions de condemna contra la turismefòbia al Parlament, el CIM i els ajuntaments

Josep Melià: “és cert que, fins ara, són fets aïllats però això no minva la seva gravetat i les possibles conseqüències negatives per al futur econòmic de les illes”.

Viernes, 11 de agosto de 2017

Illes Balears

El PI reclama un replantejament de la política turística errònia del Govern

Les darrers actuacions sobre el lloguer turístic només han provocat més confusió i més inseguretat jurídica. El PI – Proposta per les Illes Balears reclama al Govern que es replantegi la seva política turística errònia. L’executiu autonòmic ha aconseguit, amb les seves darreres actuacions sobre el lloguer turístic, contribuir a la cerimònia de la confusió i a crear una situació que, lluny de regular aquesta activitat, està provocant una enorme inseguretat jurídica que pot donar pas a una economia submergida.

Miércoles, 9 de agosto de 2017

Felanitx

El batle rebutja dimitir per les acusacions d’irregularitats denunciades pel PP en la licitació del contracte de neteja

El batle de Felanitx, Joan Xamena, i el regidor d’Hisenda, Pere Mestre, han rebutjat avui en roda de premsa les acusacions d’irregularitats en la licitació del contracte de neteja viària, després que ahir el partit popular de Felanitx demanés la dimisió del responsable municipal.

Miércoles, 9 de agosto de 2017

Felanitx

El PP de Felanitx demana la dimissió del batle després d'escàndols com el de l'intent de privatització de la neteja; que un tribunal ha suspès

La nova controvèrsia s'afegeix a l'escàndol pels documents del concurs públic per a l’enllumenat que varen sortir de l'Ajuntament sense registre, amb el seu consentiment.

Miércoles, 2 de agosto de 2017

Palma

Cs Palma condena el ataque de Arran a turistas en un restaurante y reclama al alcalde que tome medidas inmediatas

El portavoz de Cs en Cort, Josep Lluís Bauzá, pide una condena clara de los partidos del Pacte y afirma que “no valen paños calientes ni abstenciones al respecto”.
Mallorcactual.com • Términos de usoPolítica de PrivacidadMapa del sitio
© 2017 • Todos los derechos reservados
Powered by FolioePress